dinsdag 12 januari 2016

Oud en nieuw


Hebben jullie dat gevoel ook wanneer het nieuwe jaar begint dat het een beetje als een nieuwe start aanvoelt? 
Net als ik zullen velen van jullie ook hun goede voornemens hebben voor 2016. 
Eerder vertelde ik al dat ik meer wou naaien voor mezelf en de kinderen. Dat is inmiddels al redelijk aan het lukken. 
Zoals gewoonlijk ook bovenaan de lijst is het voornemen om de "feestkilo's" er snel af te krijgen en mijn conditie weer op pijl te krijgen. 

Maar ook met De Bonte Boom hebben we plannen voor 2016. Aangezien het allemaal toch nog wat nieuw was voor ons, en door onze drukke agenda's, hebben we het afgelopen jaar niet veel veranderingen aangebracht op de site, maar dat gaan we dit jaar goedmaken. 
We willen de webshop toegankelijker maken. Daarom hebben we onlangs bancontact/mister cash toegevoegd als betalingsmogelijkheid. Hierdoor kunnen we veel sneller verzenden voor de ongeduldigen onder jullie. ;-) 
Bovendien gaan we er voor zorgen dat er meer producten op 1 pagina zullen staan zodat je een beter overzicht hebt. 
Daarnaast willen we meer foto’s van afgewerkte producten op de site. En hiervoor hopen we ook op jullie steun te kunnen rekenen. Als jullie een prachtige creatie hebben van onze stofjes, stuur ze ons door en wij zetten ze misschien wel op de site als inspiratie voor anderen. 

Bovendien ben ivan het sociale type zoals ze dat zeggen. Ik kom graag onder de mensen en ik werk graag met mensen. En ik merk dat ik de persoonlijke verkoop erg leuk vind. 
Maar helaas is het vanwege mijn andere job en gezinsleven niet mogelijk om mijn winkeltje op vaste momenten open te stellen. 
Dus heb ik besloten om dit jaar meer 'onder de mensen' te komen. 
Dit onder andere door middel van Home party's. U weet wel, zo een gezellige avond bij u of 1 van uw vriendinnen thuis, vrouwen (of mannen, we gaan hier niet aan seksisme of discriminatie doen.) onder elkaar, je laten onderdompelen in de kleurrijke stoffen van De Bonte Boom. Meer info over home party's vind je hier.

Ook willen we meer stoffenmarkten gaan doen. Ik ga dit jaar op zoek naar leuke en gezellige markten maar als je tips hebt mag je het me altijd laten weten via info@debonteboom.be.  

En tenslotte ga ik ook zeker weer veel workshops houden thuis. Afgelopen herfstvakantie heb ik voor het eerst een workshop georganiseerd voor kinderen en het beviel zo goed dat er meteen 3 volgden in de kerstvakantie. Dankzij de positieve reacties ben ik van plan om iedere vakantie een workshop te plannen. Dus ik moet mijn gezin maar een abonnement voor de zoo geven of zoiets zodat mijn eigen kindjes een leuke dag buitenshuis hebben en ik het huis kan vullen met enthousiaste kinderen en hun naaimachines :-)

Zoals u leest heb ik er in ieder geval zin in dit jaar. 
En ik hoop dat we elkaar het komende jaar veel zullen tegen komen. Zowel online als offline. 

Voor 2016 wens ik jullie allemaal een geweldig, kleurrijk en creatief jaar. Geen opmerkingen:

Een reactie posten