dinsdag 29 september 2015

back to school

Ik heb het gedaan….. 
Eindelijk de stap gezet…. 
Ik was er al lang over bezig dat ik eigenlijk wel heel graag een professionele opleiding wou volgen. Toch wel de droom om ooit in mijn moeders voetsporen te treden en mezelf coupeuse te noemen. 
Maar ik wist altijd wel een reden te bedenken waarom het nu niet het goede moment was. Eerst was het de verhuis, dan de opstart van De Bonte Boom. 
Maar de redenen waren op en met een beetje extra stimulatie van Benjamin heb ik mij ingeschreven. Na het nodige rondzoekwerk heb ik gekozen voor Fashion Studio in Wuustwezel.  Ze is aangesloten bij HCH modevakopleidingen.  
En donderdagmiddag had ik mijn eerste les. Ik denk dat ik me hetzelfde voelde als Wolf die in zijn eerste leesboek keek. Een mooie dikke map lag voor mij klaar gevuld met pennen, latjes, potloden, papier, spelden en alles wat ik nodig heb om mijn opdrachten te doen. De eerste les was het vooral uitleg en voorbereiding dus ik heb veel lapjes mogen knippen waar ik straks verschillende afwerkingen, ritsen etc in mag zetten.  
Volgende week begin ik met patroontekenen, iets waar ik erg naar uit kijk; om alle ideeën die ik in mijn hoofd heb zitten straks eindelijk in een goed patroon op papier te kunnen krijgen. 
Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn “opleidingsavonturen”. 
Voor nu heb ik in elk geval mijn eerste blaar al binnen van het vele knippen. ( wie durft er nu nog te beweren dat naaien geen hard werk is:-)

1 opmerking:

  1. Je bent door ons genomineerd voor de Liebster-award. Neem een kijkje op onze blog om hieraan deel te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen