zaterdag 25 mei 2013

Hoe het allemaal begon...

Tja, hoe komt een mens op het idee om een stoffenwebshop te openen? In mijn geval is dat het resultaat van een intense zoektocht naar mezelf en mijn passies. Ik was bijna 30, mama van de zoon en de dochter, gelukkig getrouwd met de echtgenoot, had een goede job - kortom, ik had alles wat ik nodig had om gelukkig te zijn. En toch liep het mis. Van de ene dag op de andere was ik over mijn grenzen heen gegaan en dwong een burn-out me om eens ernstig na te denken over de essentie van het leven: wie was ik, wat wilde ik, wat deed ik graag en hoe wilde ik verder.

En zo kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf ergens onderweg was kwijt geraakt. Ik herontdekte mijn creatieve zelf en was al snel gebeten door de naaimicrobe. Ik volgde naailessen, ging op zoek naar inspiratie op het internet, experimenteerde aan de hand van tutorials en de talrijke leuke boeken die er verschenen en ik herleefde. Dit deed ik graag, dit voelde goed!

Al snel was ik verslaafd aan mooie stofjes en wist ik dat ik hier meer mee wilde doen. Het idee voor De Bonte Boom was geboren! Via De Bonte Boom hoop ik mijn liefde voor kleurrijke stofjes met anderen te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren, maar bovenal geïnspireerd te worden. Op deze blog deel ik graag mijn laatste vondsten, maar ook mijn creaties en inspiratiebronnen met jullie!

Benieuwd welk leuks dit nog op mijn pad zal brengen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten